tisdag 23 april 2013

Silke


...Kommer genom dörren till mitt hem, som är ett litet kaos men det är mitt kaos. Ställer ner påsen i hallen och tar ett djupt andetag, tänker över hur skönt det känns att få vara ifred en stund. Bara jag med mina tankar och mina ord. Vissa dagar behöver jag det mer än någonting annat...

Jag skrev en barnbok om en "Rolf" igår, i ett svep utan paus. Jag tycker om den, och när jag läste den för Joffen så skrattade han på precis "rätt" ställen, så sa han "den är... ALLDELES FÖR KORT!" 
Tar det som ett bra betyg. 

Jag ska kontakta en vän som är illustratör och höra om hon kan göra några skisser utifrån det som jag har skrivit, sen kanske jag prövar materialet hos något förlag. Vore kul att testa, temat lämpar sig för en serie böcker så jag kan ta det vidare om lusten faller på.

Här är för övrigt några filmer som ni inte får missa, det är tveksamt om de går att se om, för man blir minst sagt mörbultad, men en första gång är i alla fall ett måste. Smärtsamt vackert!!!Så. Blir ni också förkylda så är det bara att plöja dessa filmer som sliter ut ditt hjärta och stampar på det och sen bäddar in det i silke. Ett måste, förstås.

Inga kommentarer: